Pí¥ spanska, tack!

har ni sett att den fí¶rsta bloggen pí¥ ett annat sprí¥k í¤n svenska och engelska pingade bloggkartan idag; sí­ndrome de estocolmo? Jonas frí¥n Lemonad.org

Inte vet jag om jag í¤r den fí¶rste pí¥ lemonad.org som pingar en blogg som í¤r skriven pí¥ ett annat sprí¥k í¤n engelska eller svenska. Pí¥ den svenska blogsfí¤ren í¤r jag inte det, det í¤r sí¤kert. Det finns oerhí¶rt mí¥nga blogg som í¤r tví¥ eller rent av flersprí¥kig, detta trots detta artikeln jag lí¤ste i svd.se idag. Sjí¤lv lí¤ser jag Bgan eller Sassas samlade svammel sí¥ ofta jag kan samt mina landsmí¤n blogg fí¶rstí¥s.

Jag í¤r samma kille som skriver i Malí¶rt i Glí¤dgebí¤garen. Numera skriver jag inte mycket dí¤r, svenska í¤r jag sí¤mst pí¥. Oxsí¥ skriver jag pí¥ engelska i Yonder Lies It.

Ju, vad skriver jag om? Frí¤mst handlar det om att hí¥lla levande kontakten med min hemstad, Tijuana. Jag tillhí¶r oxsí¥ den mexikanska bloggsfí¤ren och min hemstads bloggsfí¤r. Jag skriver mycket om hur det í¤r att bo i Sverige som mexikansk och jí¤mfí¶r kulturella skillnader mellan Sverige och México. Jag skriver gí¤rna smí¥ fiktiva berí¤ttelse eller dikter pí¥ spanska. Det gillar jag och det kommer mer naturlig pí¥ spanska eller engelska í¤n pí¥ svenska. Sedan handlar det mycket om mexikansk politik och lite annat som chicano tí¤nkande o.d.

Either way, thanks for the mention Johan Jonas menar jag ví¤l … and keep up the good work even if the time differences make it difficult!

Lämna ett svar