Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Sevilla

     Lorem ipsum

     Lorem ipsum

     Lorem ipsum

 Senaste Projekt/Arbete och Utbildning eller kompetensutveckling
 
Uppdrag: 2010/12 -2011/03 Central rättare av nationella prov

Arbetsuppfigter:Del av uppdraget som avser central rättning av nationella prov i grundskolan och gymnasieskolan som ska redovisas till Regeringskansliet (Utbildningsdepartementet). Av redovisningen ska framgå hur Skolinspektionen utformat verksamheten, vilka prov som rättats centralt, en analys av de resultat som framkommit.

Referent: Kalle Olby Lärarförmedlarna E-postadress: kalle.olby@lararformedlarna.se Telefon: 08-12 20 89 42 Hemsida: www.lararformedlarna.se


2010 Krönikör för San Diego Reader
. San Diego Reader är en tidskrift som tilldelas gratis i San Diego California.http://www.sandiegoreader.com/ . Uppdraget var att berätta om min hemstad Tijuana. Genom spanska och engelska kunde jag återge en bild på det som händer i Tijuana. Trots att jag befinner mig i Sverige genom nätet kunde jag skaffa en bild av dagsläget i Tijuana, Baja California.

Projektetanställning: 2010 Referent: Jim Holman - jholman@sandiegoreader.com

 
Uppdrag: 2009/12 -2010/04 Central rättare av nationella prov

Arbetsuppfigter:Del av uppdraget som avser central rättning av nationella prov i grundskolan och gymnasieskolan som ska redovisas till Regeringskansliet (Utbildningsdepartementet) den 15 april 2010. Av redovisningen ska framgå hur Skolinspektionen utformat verksamheten, vilka prov som rättats centralt, en analys av de resultat som framkommit.

Referent: Kalle Olby Lärarförmedlarna E-postadress: kalle.olby@lararformedlarna.se Telefon: 08-12 20 89 42 Hemsida: www.lararformedlarna.se

 
Kurs 10/15p Karlstads universitet: Litteratur och litteraturvetenskapliga metoder II(2008-06-05)